Κάλυμνος: Πακιστανός συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση στην κόρη της συντρόφου του

Στην σύλληψη ενός 40χρονου από το Πακιστάν που φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη της συντρόφου του προχώρησαν οι αστυνομικοί στην Κάλυμνο.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, στις 22 Αυγούστου υποβλήθηκε μήνυση στο ΑΤ Καλυμνίων από μια 20χρονη ημεδαπή εις βάρος 40χρονου υπηκόου Πακιστάν για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Ο 40χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας  και όπως προέκυψε πλησίασε την 20χρονη και με ασελγείς προτάσεις και χειρονομίες επιχείρησε να την παρασύρει σε γενετήσια πράξη, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι διέμενε παράνομα στην χώρα.

Ο 40χρονος είναι σύντροφος της μητέρας της φερόμενης ως θύματος η οποία υποστηρίζει ότι τον είχε δει να την κοιτάζει περίεργα αλλά δεν είχε δώσει σημασία. Σύμφωνα με την καταγγελία, την 21η Αυγούστου 2022 ενώ βρίσκονταν στο σπίτι της μητέρα της την πλησίασε και της είπε ότι ζηλεύει και δεν θέλει να την ακουμπάει άλλος ενώ εκείνη αντέδρασε λέγοντάς του πως η μητέρα της τον αγαπάει.

Ακολούθησαν κι άλλα περιστατικά με τον 40χρονο να γίνεται φορτικός και προσβλητικός. Έφυγε από την οικία της και πήγε να μείνει στο σπίτι του αδελφού της ενώ όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς νόμιζε ότι ο 40χρονος θα την βίαζε.

Ο ίδιος αρνείται τα καταγγελλόμενα και υποστηρίζει ότι η 20χρονη θέλει να τον χωρίσει από την μητέρα της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ