Κάλυμνος: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας από το Λιμενικό – Χειροπέδες σε 70χρονο για προσβολή της μνήμης νεκρού

Νεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα από το Λιμενικό το μεσημέρι της Παρασκευής. Την άτυχη γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, περισυνέλλεξε το Λιμενικό, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Παλιονήσου, στην Καλύμνο.

Το πτώμα της γυναίκας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», ενώ πρόκειται να αποσταλεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη ένας 70χρονος για παράβαση του άρθρου 365 του Π.Κ. «Προσβολή μνήμης νεκρού», καθώς ανήρτησε δημόσια σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης βιντεοληπτικό υλικό της σορού, πριν από τη περισυλλογή της. Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του 70χρονου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK