Καλλιθέα: Συνελήφθη η σύντροφος του άνδρα που μαχαιρώθηκε – Το στοιχείο που την πρόδωσε

Συνελήφθη η σύντροφος του άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, προέκυψαν εις βάρος της στοιχεία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών βρήκαν το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην αιματηρή επίθεση, κρυμμένο μέσα στο σπίτι της.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας του πρώην συζύγου της και αυτό ήταν ένα στοιχείο που η ΕΛ.ΑΣ. εξέταζε με προσοχή από την πρώτη στιγμή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το πρωί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαϊκό ένας άνδρας περίπου 60 ετών ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος μέσα στο διαμέρισμα της συντρόφου του στην Καλλιθέα, στην οδό Σωκράτους.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε δεχθεί μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα.  Οι αρχές ενημερώθηκαν στις 6 το πρωί μετά από κλήση στο ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο.

Η σύντροφός του υποστήριζε ότι ο άνδρας μπήκε αιμόφυρτος μέσα στο σπίτι της, ωστόσο υπήρχε ένα “κενό” στα όσα ισχυριζόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, δεν έχουν βρεθεί κηλίδες αίματος πουθενά, εκτός από το εσωτερικό του διαμερίσματός της. Δηλαδή, παρότι, όπως έχει πει στους αστυνομικούς, ο άνδρας έφτασε τραυματισμένος στο σπίτι, δεν έχει εντοπιστεί αίμα ούτε έξω από το διαμέρισμα, ούτε στην είσοδο της πολυκατοικίας ή στον δρόμο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ