Καλεσμένη σε γάμο “ξάφρισε” τα “φακελάκια”

Σε αστυνομικό μυστήριο μετατράπηκε το τραπέζι την παραμονή του γάμου στο σπίτι της νύφης, όταν ανακαλύφθηκε ότι λείπουν χρήματα από τσάντες αλλά και φακελάκια από τα δώρα για το μελλόνυμφο ζευγάρι.

Το περιστατικό συνέβη στη Λαμία, το καλοκαίρι του 2018, όταν μία 50χρονη καλεσμένη στο προγαμήλιο τραπέζι έβαλε χέρι στα χρηματικά δώρα ακόμη και σε τσάντες γυναικών.

Η γυναίκα προσφέρθηκε να βοηθήσει στις ετοιμασίες του γάμου την οικογένεια της νύφης, αφού γνώριζε την αδελφή της μητέρας της. Την ώρα που όλοι ήταν απασχολημένοι, έβαλε χέρι στην τσάντα της θείας, της νύφης, στο συρτάρι της κρεβατοκάμαρας, ακόμη και σε κάποια από τα φακελάκια με τα χρήματα που είχε στο κομοδίνο η νύφη τα οποία της τα είχαν δώσει ως δώρο του γάμου.

Κάπου τα ξημερώματα, και ενώ το γλέντι ήταν σε εξέλιξη, μία θεία ανακαλύπτει ότι έλειπαν χρήματα από την τσάντα της και αμέσως μετά διαπιστώθηκε ότι αυτά δεν ήταν τα μόνα που είχαν κλαπεί .Ο αδερφός της νύφης πρότεινε να μην βγει κανείς από το σπίτι και να γίνει σωματικός έλεγχος από άνδρες σε άνδρες και από γυναίκες σε γυναίκες.

Ακολούθησε σωματικός έλεγχος σε όλους και δεν βρέθηκε τίποτα πάνω σε κανέναν. Η συγκεκριμένη γυναίκα, επειδή ένιωσε προσβεβλημένη από τον σωματικό έλεγχο που της έγινε, ζήτησε να φύγει. Την τελευταία στιγμή όμως γύρισε από την πόρτα για να πάει στην τουαλέτα για σωματική της ανάγκη, όπως είπε και τότε η νύφη άκουσε ένα ντουλάπι της τουαλέτας να ανοιγοκλείνει και κατάλαβε.

Όταν η 50χρονη βγήκε να φύγει της ζήτησαν να την ψάξουν και πάλι. Εκείνη αρχικά αρνήθηκε. Όμως δεν μπόρεσε να το αποφύγει, αφού δεν είχε κάποια σοβαρή δικαιολογία. Στον δεύτερο έλεγχο βρέθηκαν τα χρήματα επιμελώς κρυμμένα μέσα στο εσώρουχό της.

Τότε αναγκάστηκε να παραδεχτεί την πράξη της και να επιστρέψει τα χρήματα, τα οποία συνολικά ήταν 1.680 ευρώ.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να σας περιγράψω αυτό που ζήσαμε. Μας χάλασε την πιο ωραία στιγμή της ζωής μας. Την ημέρα που παντρευόταν η κόρη μου εμείς τρέχαμε στην αστυνομία και στα αυτόφωρα για την “κυρία”. Τη βάλαμε στο σπίτι μας, τη φιλοξενήσαμε και μας έκλεψε….», είπε στο LamaReport η μητέρα της νύφης.

Την ίδια ημέρα η 50χρονη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλακή με τριετή αναστολή. Στο δικαστήριο η κατηγορούμενη είπε ότι μετάνοιωσε για την πράξη της και ότι πήρε τα χρήματα γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Την Τετάρτη ήταν να γίνει στη Λάρισα η δίκη της, σε δεύτερο βαθμό, όμως αναβλήθηκε για τις 4/5/2020.

Πηγή: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ