Καλαμάτα: ΒΙΝΤΕΟ-σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 26χρονο

Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα έναν 26χρονο διανομέα που σημειώθηκε στις αρχές Ιουνίου στην Καλαμάτα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 7 Ιουνίου στη συμβολή του περιφερειακού της Καλαμάτας με την οδό Κάλλας. Σύμφωνα με όσα φαίνονται στο βίντεο-ντοκουμέντο, ΙΧ αυτοκίνητο παραβίασε το κόκκινο και συγκρούστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 26χρονος οδηγός της μηχανής εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά και προσγειώθηκε στον αύλειο χώρο παρακείμενης οικείας.

Η μηχανή του τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ οι περαστικοί που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει έψαχναν τον αναβάτη της μηχανής, καθώς δεν είχαν δει πού κατέληξε μετά τη σύγκρουση. Ο 26χρονος οδηγός , όντας σοβαρά τραυματισμένος, διακομίσθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Ακούω ένα “γκαπ” και κατευθείαν πέφτει στην αυλή μου. Σοκαρίστηκα εκείνη τη στιγμή και πήγα στον γείτονα, που μένει δίπλα, να τον φωνάξω να δω τι θα κάνω. Κατευθείαν πήρα την αστυνομία τηλέφωνο. Δεν τον ακούμπησα καν, απλώς, κατάλαβα ότι δεν είχε τις αισθήσεις του, γιατί δεν κουνιόταν καν. Τίποτα. Καμία κίνηση δεν έκανε. Δυστυχώς ήταν νεκρός. Δεν τον ακούμπησε κανείς. Ήρθαν και άλλοι γείτονες εκεί. Δεν ανάσαινε καν. Δεν είδα να ανασαίνει καν. Ακόμα ακούω μηχανή και με πιάνει σοκ» ανάφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ