Καλαμαριά: Ληστεία σε Internet Cafe υπό την απειλή μαχαιριού – Δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα

Ληστεία σε επιχείρηση internet cafe που βρίσκεται στην οδό Πόντου της Καλαμαριάς σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (03/07), λίγο μετά τις 22:00, με έναν δράστη να αποσπά με την απειλή μαχαιριού τα λεφτά από το ταμείο και στη συνέχεια να γίνεται… καπνός.

Πριν από μία εβδομάδα, το ίδιο κατάστημα δέχτηκε πανομοιότυπη ληστεία, ίσως από τον ίδιο δράστη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα grtimes.gr, ο ληστής περίπου στις 22:10, φορώντας ζακέτα με κουκούλα και χειρουργική μάσκα, αλλά και γάντια στα χέρια, εισέβαλε στην επιχείρηση και κατευθύνθηκε αμέσως στο ταμείο λέγοντας προς τον υπάλληλο που εργαζόταν εκείνη την ώρα “ληστεία, έχω μαχαίρι, θα σε μαχαιρώσω”.

Ο υπάλληλος διατήρησε την ψυχραιμία του παραδίδοντας τις εισπράξεις που υπήρχαν στο ταμείο, περίπου 300 με 400 ευρώ, ενώ αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Την ώρα της ληστείας υπήρχαν πελάτες μέσα στην επιχείρηση, ευτυχώς όμως, καθώς όλα έγιναν πολύ γρήγορα, κανένας δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Η αστυνομία έφτασε μέσα σε πέντε λεπτά στο σημείο ξεκινώντας έρευνα στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του αγνώστου.

Να σημειωθεί πώς στην ίδια επιχείρηση σημειώθηκε και πριν από περίπου μία εβδομάδα ληστεία, όταν και πάλι ένα άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά και με την απειλή μαχαιριού, άρπαξε τις εισπράξεις και τράπηκε σε φυγή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ