Κακούρης για τις καταγγελίες: Νιώθω ένα μούδιασμα και ένα σφίξιμο στο στομάχι – Τι είπε για την Δανδουλάκη

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο γνωστός “Δούκας Σεβαστός” από τις “Άγριες Μέλισσες”, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου.

«Νιώθω ένα μούδιασμα και ένα σφίξιμο στο στομάχι. Αυτό είναι για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι με αρκετούς από αυτούς έχουμε βρεθεί, έχουμε συνεργαστεί και φυσικά για κάποιους από αυτούς είχαμε ακούσει κάποιες φήμες ή ψιθύρους. Από τη στιγμή που έχεις ακούσει κάτι μέχρι να φτάσεις να δεις στην τηλεόραση ένας άνθρωπο να συλλαμβάνεται υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση» τόνισε και πρόσθεσε «δεν γνωρίζαμε, είχαμε ακούσει φήμες, ίσως κάποιοι γνώριζαν. Οι περισσότεροι δεν γνώριζαν και κυρίως δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει».

Ο ίδιος, όπως είπε, είναι στο πλευρό των θυμάτων τονίζοντας το γεγονός ότι για να προβούν σε καταγγελία θα πρέπει να βρουν μεγάλη δύναμη «να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να το κάνουν».

“Μας σοκάρουν όσα ακούμε και εμάς που είμαστε μέσα στο θέατρο. Σαστίσαμε όταν ακούσαμε τις πρώτες καταγγελίες” περιέγραψε.

Όπως υπογράμμισε οι ηθοποιοί δεν πρέπει να περπατάνε με σκυμμένο κεφάλι λόγω των καταγγελιών. “Υπάρχουν σπουδαίοι άνθρωποι, ένας από αυτούς είναι η Κάτια Δανδουλάκη. Η οποία όταν το νερό έτρεχε στο αυλάκι, πήρε τη θέση του ανίσχυρου” σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ