Κακοκαιρία “Λέανδρος”: Έντονη χιονόπτωση στην Τρίπολη – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Έντονη είναι η χιονόπτωση από τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Τρίπολη και σε όλη την ορεινή Αρκαδία. Όπως βλέπετε το έχει στρώσει στους δρόμους της πόλης και το τοπίο είναι ολόλευκο. Οι δομές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στους δήμους Τρίπολης, Γορτυνίας, αλλά και σε κοινότητες της ορεινής Κυνουρίας, έμειναν κλειστές. Τα μαθήματα, σε νηπιαγωγεία και δημοτικά του δήμου της Τρίπολης, θα γίνουν το μεσημέρι, με την μέθοδο της τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας.

Οι χιονοπτώσεις που εκδηλώνονται από νωρίς το πρωί εξαιτίας της κακοκαιρίας “Λέανδρος” έχουν προκαλέσει και προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ενώ εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας και των δήμων επιχειρούν συνεχώς, προκειμένου να παραμένουν ανοικτοί οι δρόμοι.

Στην Αρκαδία έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων, στην επαρχιακή οδό Τρίπολης – ‘Αστρους από το 10ο έως το 20ο χιλιόμετρο και στην επαρχιακή οδό Τρίπολης – Πύργου από το 10ο έως το 74ο χιλιόμετρο. Επίσης, η κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων στα προαναφερόμενα σημεία, καθώς και στο λοιπό οδικό της δίκτυο διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ