Κακοκαιρία “Ελπίς”: Ηλικιωμένη ξέσπασε σε λυγμούς – “Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, πότε θα μας βοηθήσουν;”

Σε λυγμούς ξέσπασε, μιλώντας στο “Πρω1νό”, μία ηλικιωμένη η οποία είναι αποκλεισμένη και χωρίς ρεύμα για 36 ώρες λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς” που έπληξε τη χώρα μας.

Η ηλικιωμένη που μένει στο Ντράφι Αττικής ανέφερε κλαίγοντας πως παραμένουν αποκλεισμένοι στα σπίτια τους και κανένας δεν έχει σπεύσει στο σημείο για να τους βοηθήσει. Επίσης τόνισε πως δεν μπορούν να βοηθήσουν τους γείτονες που έχουν ανάγκη από φάρμακα.

«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, δεν έχουμε τρόφιμα, είμαστε αποκλεισμένοι, δεν μπορούμε να πλησιάσουμε την Φιλικής Εταιρείας, δεν μπορούμε να πλησιάσουμε τον γείτονα που έχει ανάγκη από φάρμακα. Είμαστε μέσα στο κρύο, έχουμε μόνο ένα κεράκι. Πήραμε στον ΔΕΔΔΗΕ και μας ρώτησαν μόνο αν είναι ομαδικό το πρόβλημα για να το καταγράψουν. Πότε θα μας βοηθήσουν; Όταν θα έχουμε ξεπαγιάσει;

Είμαστε 80 χρονών άνθρωποι, ο γείτονας εκλιπαρεί για φάρμακα και δεν μπορούμε να πλησιάσουμε. Μέσα στο Ντράφι, μέσα στο Πικέρμι μέσα στο 2022. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ ξανά. Έχουν κλείσει οι κεντρικοί δρόμοι, δεν έχουν ανοίξει κανέναν, δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι, δεν μπορούμε να φύγουμε… Πώς να ηρεμήσω; Κρυώνω, τα τρόφιμα στο ψυγείο έχουν αρχίσει να λιώνουν», είπε κλαίγοντας η ηλικιωμένη γυναίκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ