Κακλαμάνης: Το σκορ θα είναι 3-0 το βράδυ της Κυριακής

Την εκτίμηση ότι η ΝΔ θα επικρατήσει έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και στις τρεις κάλπες της Κυριακής, για τις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι το σκορ θα είναι 3-0 την Κυριακή το βράδυ» είπε ο κ. Κακλαμάνης και συνέχισε: «Ναι μεν έχουμε επικεντρωθεί στις ευρωεκλογές, υπενθυμίζω όμως ότι υπάρχουν και οι δημοτικές εκλογές και οι περιφερειακές εκλογές. Κακώς έχει υποβαθμιστεί το πολιτικό τους ενδιαφέρον, είναι το ίδιο μεγάλο όσο και οι ευρωεκλογές. Και επαναλαμβάνω, το σκορ θα είναι 3-0», είπε ο κ. Κακλαμάνης σε σύσκεψη στελεχών του κόμματος, στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, ενόψει της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, το βράδυ της Παρασκευής, στη Θεσσαλονίκη.

«Βρίσκομαι και στη Θεσσαλονίκη, που είναι και τυχερή πόλη φέτος, για το σκορ που λέω, το ποδοσφαιρικό, αφού η ομάδα σας ο ΠΑΟΚ πήρε το νταμπλ και συγχαρητήρια για αυτό» πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης εξέπεμψε μήνυμα ενότητας της παράταξης της ΝΔ και συνέχισε: «Δεν βρίσκομαι εδώ με τη θεσμική μου ιδιότητα, του αντιπρόεδρου της Βουλής, αλλά κατ’ εντολή του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, ως ένας εκ των παλαιοτέρων βουλευτών του κόμματος, για να ενώσω τις δυνάμεις μου με την οργάνωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, με τους συναδέλφους μου βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ, προκειμένου να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την καταληκτική ομιλία του προέδρου του κόμματος, την Παρασκευή το βράδυ, στο λιμάνι».

«Και θέλω να επισημάνω ότι δεν ήταν τυχαία η επιλογή -που μέχρι τώρα όλοι οι αρχηγοί της ΝΔ έκαναν την τελευταία τους ομιλία στην Αθήνα- το ότι γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Γίνεται στη Θεσσαλονίκη για εξαιρετικά ειδικούς λόγους, κορυφαίος των οποίων, όπως όλοι αντιλαμβάνεστε, είναι η Μακεδονία και η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών» τόνισε ο κ. Κακλαμάνης.

Απόψε ο κ. Κακλαμάνης θα παραβρεθεί στην ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Τάσος Σπηλιόπουλος, οι βουλευτές της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης, Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης και Γιώργος Λαζαρίδης, τοπικά στελέχη της ΝΔ, κ.α.Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ