Καισαριανή: Έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι σχολείου – Τι καταγγέλλει εκπαιδευτικός

Ακόμη ένα περιστατικό σε σχολείο, όπου έπεσαν σοβάδες, αυτή τη φορά στην Καισαριανή.

Την Παρασκευή στο 7ο σχολείο Καισαριανής, οι καθηγητές και η διευθύντρια είδαν στην εσωτερική σκάλα του κτιρίου να πέφτουν σοβάδες από το ταβάνι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, πέντε λεπτά πριν δουν οι καθηγητές τους σοβάδες, τα παιδιά είχαν βγει διάλειμμα. Αν η αποκόλληση είχε γίνει λίγο νωρίτερα δηλ. κάποιο από τα παιδιά θα είχε χτυπήσει.

Η εκπαιδευτικός, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό, η κα Θεοδώρα Δριμάλα μιλώντας στην ΕΡΤ1, είπε ότι «αν αυτό συνέβαινε όταν έβγαιναν τα παιδιά για διάλειμμα, θα μπορούσε να υπάρξει τραυματισμός» και πρόσθεσε:

«Οι συνάδελφοι έκαναν έναν πρόχειρο έλεγχο στα ταβάνια των αιθουσών και διαπίστωσαν ότι έφευγαν και από αλλού σοβάδες όπως στις τουαλέτες των δασκάλων. Δεν είναι το μόνο περιστατικό. Στο 2ο Δημοτικό Καισαριανής είχαμε πτώση σοβάδων στις τουαλέτες των μαθητών. Αυτό δείχνει τα τεράστια προβλήματα από την τελευταία κακοκαιρία, αλλά και ότι υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα με τα σχολικά κτίρια. Είναι γερασμένα και κακοσυντηρημένα και θα έχουμε προβλήματα και στο μέλλον».

«Ως πότε η ζωή των μαθητών και των εκπαιδευτικών θα εναπόκεινται στην τύχη;» διερωτήθηκε η ίδια και συμπλήρωσε ότι «θα πρέπει να ληφθούν μέτρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ