Καιρός: Νεφώσεις και σποραδικές βροχές σήμερα – Αναλυτικά η πρόγνωση

Γενικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα. Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στη δυτική Πελοπόννησο και πιθανόν από τις απογευματινές ώρες στη Θράκη και την ανατολική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: Στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Στα ανατολικά μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι δυτικοί νοτιοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 ως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στη δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με σποραδικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην ανατολική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα το πρωί στις Σποράδες και την Εύβοια. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 07 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το βράδυ στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ