Καιρός: Εξασθενούν τα μελτέμια, έρχονται βροχές

Αλλάζει σταδιακά το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, καθώς θα εξασθενήσουν τα μελτέμια στο Αιγαίο ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένονται βροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Τάσος Αρνιακός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αύριο, Τρίτη, οι καιρικές συνθήκες θα είναι παρόμοιες, ενώ γενικά θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Ωστόσο, το μεσημέρι και το απόγευμα πάλι θα υπάρξει αστάθεια περιορισμένης έκτασης σε Ήπειρο, Μακεδονία, δυτική Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία.

Το μελτέμι θα φτάσει τα 6-7 μποφόρ και τοπικά 8 στο Αιγαίο. Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 36-38 βαθμούς στα δυτικά τμήματα της χώρας, στα ανατολικά τους 35-36, ενώ στην Αττική το θερμόμετρο θα δείξει 35 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιες καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν και την Τετάρτη και την Πέμπτη, ωστόσο, μεγαλύτερη υποχώρηση του υδράργυρου θα έχουμε από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, οπότε οι μπόρες θα δυναμώσουν σε ολόκληρη τη χώρα και ειδικά στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα φτάσουν σε ένταση τα 6-7 μποφόρ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ