Ιθάκη: Τους διέκοψε την ώρα που ερωτοτροπούσαν – Δεν φαντάζεστε πώς την “εκδικήθηκαν”

Ένα περιστατικό εκδίκησης που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους σημειώθηκε στην Ιθάκη. Όπως κατήγγειλε η κα Βιβή Παξινού, με καταγωγή από την Πάτρα και εθελόντρια στη μάχη κατά του καρκίνου στο Νοσοκομείο Ρίου, ένα ζευγάρι προκάλεσε ζημιές στο μηχανάκι της για έναν λόγο που δεν μπορεί να διανοηθεί κάποιος. Επειδή τους διέκοψε την ώρα που ερωτοτροπούσαν κάτω από το σπίτι της.

Πριν από λίγες ημέρες, η κα Παξινού κοιμόταν στο εξοχικό της στην Ιθάκη και ξύπνησε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, flamis.gr, από τις φωνές ενός ζευγαριού που ερωτοτροπούσε κάτω από το σπίτι της. Βγήκε στο μπαλκόνι, τούς παρακάλεσε να την αφήσουν να κοιμηθεί και να απομακρυνθούν, όμως το «ξαναμμένο ζευγάρι» ήταν απτόητο. Μετακινήθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα σε ένα στενό. Όμως οι φωνές τους ξεσήκωσαν την γειτονιά.

μηχανάκι -φθορές

Η κα Παξινού τους φώναξε και δήλωσε πως θα φέρει την αστυνομία. Το ζευγάρι έφυγε άρον άρον  μιας και φοβήθηκαν για την έλευση αστυνομικών, όμως φαίνεται πως είχαν αποφασίσει να τιμωρήσουν την κα Παξινού για τη «διακοπή» της ερωτικής τους συνεύρεσης.

Έτσι αρκετή ώρα αργότερα και αφού πίστεψαν πως όλοι θα κοιμόντουσαν γύρισαν και προκάλεσαν σημαντικές φθορές στο μηχανάκι. Το χάραξαν, έσπασαν καθρέφτες, προκάλεσαν ζημιά στο καντράν κλπ.

Κάποιος από τη γειτονιά τους είδε αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Και με βάση τις περιγραφές του η κα Παξινού… κατάλαβε ποιοι ήταν. Δεν υπέβαλε μήνυση αφού θεωρεί βέβαιο πως… η Αστυνομία δεν θα κατάφερνε να τους εντοπίσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.