Ιστορία… τρέλας: Πήγε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης και βρέθηκε… τρίγαμη – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια καταγγελία που δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους προχώρησε η Αργυρώ Κοττά, η οποία πήγε με τον σύντροφό της να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης και… ανακάλυψε ότι φαινόταν τρίγαμη. Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, “με είχαν δηλώσει τρίγαμη και θα πήγαινα για τέταρτο γάμο“.

Όπως λέει η γυναίκα, ήταν παντρεμένη και ταυτόχρονα στα χαρτιά φαινόταν παντρεμένη με άλλους δύο άνδρες, Ινδούς. Η γυναίκα λέει ότι ενώ στην οικογενειακή της κατάσταση φαινόταν παντρεμένη με τον σύζυγό της, ταυτόχρονα φαινόταν και με τους δύο Ινδούς. Μάλιστα, ο γάμος με τον έναν Ινδό είχε ακυρωθεί για να… κάνει τον γάμο με τον δεύτερο Ινδό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, όταν βγήκε το διαζύγιό της και πήγε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, αποκάλυψε ότι είχε… κάνει άλλους δύο γάμους, ο ένας εκ των οποίων είχε ακυρωθεί, υποχρεώνοντάς την μάλιστα σε μια δικαστική περιπέτεια, προκειμένου να ακυρωθεί ο γάμος και να τακτοποιηθεί η ζωή της.

Η ίδια, τονίζει ότι, αν δεν είχε πάει η ίδια για σύμφωνο συμβίωσης, δεν θα είχε μάθει ότι βρέθηκε τρίγαμη, αφού κανένας δεν την είχε ενημερώσει ή ειδοποιήσει σχετικά.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ