Ιστιαία: Μία σύλληψη για την άγρια δολοφονία ηλικιωμένης

Στη σύλληψη ενός νεαρού Ρομά που θεωρείται ύποπτος για την άγρια δολοφονία ηλικιωμένης γυναίκας στην Ιστιαία, προχώρησε η αστυνομία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το σπίτι ήταν αναστατωμένο και πιθανότερο κίνητρο για τη δολοφονία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι η ληστεία.

Αυτή την ώρα γίνονται εξονυχιστικές έρευνες από αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ενώ στο σημείο κλήθηκε Ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς δήλωσε στο evima.gr:

«Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν ανύπαντρη και βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της με αίματα στο πρόσωπο. Το σπίτι της το οποίο βρέθηκε αναστατωμένο βρίσκεται στο κέντρο της Ιστιαίας 100 μέτρα από το δημαρχείο. Έχουμε όλοι συγκλονιστεί από το τραγικό αυτό περιστατικό».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία στην Ιστιαία

«Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες σχετικά με εντοπισμό νεκρής ηλικιωμένης ημεδαπής, σε εξωτερικό χώρο της οικίας της, σήμερα (29-10-2021) πρωινές ώρες στην Ιστιαία Ευβοίας.

Ο χώρος εξερευνάται από αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ενώ στο σημείο κλήθηκε Ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ