Ισραήλ: Έλληνες καλλιτέχνες σε covid free συναυλία – Τι είπε ο Κώστας Καραφώτης – BINTEO

Συναυλία στο covid-free Ισραήλ έδωσαν το βράδυ της Δευτέρας, Έλληνες καλλιτέχνες. Η Πάολα και ο Κώστας Καραφώτης εγκαινίασαν μία σειρά συναυλιών στη χώρα που η ζωή έχει επιστρέψει στην κανονικότητα.

Ησυναυλία πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Γκνέι Γιεχο-σούα στο Τελ Αβίβ με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και ενθουσίασε το ισραηλινό κοινό, με τους Έλληνες καλλιτέχνες να είναι ενθουσιασμένοι

Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία είχαν εμβολιαστεί ή είχαν ανοσία αφού είχαν περάσει κορονοϊό, παρουσιάζοντας μάλιστα τα ειδικά “διαβατήρια”. Στο Ισραήλ, που είναι εμβολιασμένο το 60% του πληθυσμού του, οι συναυλίες έχουν ξεκινήσει από τον Μάρτιο.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να εμφανιστούν στο Τελ Αβίβ δυο ακόμη γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Νίκος Βέρτης.

Καραφώτης: “Οι άνθρωποι κυκλοφορούν κανονικά, όπως κυκλοφορούσαμε κάποτε”

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Είχα να τραγουδήσω πολύ καιρό live σε κοινό όπως χθες βράδυ. Δώσαμε όμορφα λαϊκά τραγούδια, ένα αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη» ανέφερε ο Κώστας Καραφώτης, μιλώντας στο Live News.

«Ήταν υπέροχα. Τους αρέσουν αυτά που ακούνε, τους αρέσει η ελληνική μουσική. Το χάρηκαν πολύ οι ισραηλινοί. Έχω ενθουσιαστεί με την Πάολα και έπαθα μεγάλη πλάκα για το πώς μπορεί να ερμηνεύσει τέτοια τραγούδια. Πρώτη φορά συνεργάζομαι μαζί της» πρόσθεσε.

«Σα να μη το πιστεύομε. Οι άνθρωποι κυκλοφορούν κανονικά, όπως κυκλοφορούσαμε κάποτε. Εστιατόρια, δρόμοι, όλα είναι ανοιχτά. Κάνουν μπάνιο στην θάλασσα. Είναι όλοι χαρούμενοι», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής για τη ζωή στο Ισραήλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ