Ήρθαν για να διαφημίσουν την Κρήτη και τους έκλεψαν

Ήρθαν για να διαφημίσουν την Κρήτη και τους έκλεψαν

Δύο νέοι, ο Πέδρο από την Πορτογαλία και η Πάουλα από την Ισπανία, βρίσκονται στα Χανιά για τις ανάγκες του γυρίσματος ενός ντοκιμαντέρ που θα διαφήμιζε, μεταξύ άλλων, και την Κρήτη.

Όμως οι δύο νεαροί κινηματογραφιστές «έχασαν» όλο το υλικό που είχαν τραβήξει καθώς άγνωστοι τους έκλεψαν την τσάντα με τον εξοπλισμό τους.

Αμέσως απευθύνθηκαν σε τοπική εφημερίδα και κάνουν έκκληση σε όποιον έχει το υλικό να τους το επιστρέψει ή σε όποιον γνωρίζει κάτι να τους ενημερώσει.

«Μέσα στην τσάντα είχαμε την κάμερά μας, σκληρό δίσκο, ταξιδιωτικά έγγραφα, πιστωτικές κάρτες και άλλα έγγραφα όπως διπλώματα οδήγησης. Είχαμε επίσης κοσμήματα που είχαμε αγοράσει από την Ινδία και τα πουλούσαμε εδώ για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας. Το πιο σημαντικό είναι να μας επιστραφεί το φωτογραφικό υλικό, τα βίντεο, τα έγγραφα αλλά και ένα ημερολόγιο με σημειώσεις από το ταξίδι μας. Όλα αυτά άλλωστε έχουν αξία μόνο για εμάς.

Το ντοκιμαντέρ που γυρίζαμε αφορούσε την καθημερινή ζωή των κατοίκων σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Έχουμε επισκεφθεί την Ινδία, μιλήσαμε με κατοίκους στο Νεπάλ αλλά και εδώ στην Ελλάδα μιλήσαμε με Αθηναίους και κατοίκους του νησιού σας. Το έργο μας θα το ανεβάζαμε στο διαδίκτυο», εξηγούν.

Οι δύο νέοι βρίσκονται στα Χανιά χωρίς χαρτιά και χρήματα και είναι σε επαφή με τις πρεσβείες τους, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr.

 

Πηγή: cretapost.gr

 

Διαβάστε επίσης:

 

Καλύτερα στις 10.00 ο πρώτος καφές της ημέρας

ΦΩΤΟ-Το αυτοκίνητο της Google “όργωσε” τους δρόμους του Πειραιά

Εξαπατούσαν πελάτες τουριστικού γραφείου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ