Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ ο 26χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον πατέρα του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο 26χρονος, που έπεσε θύμα επίθεσης από τον πατέρα και τον αδελφό του, ανήμερα των Χριστουγέννων, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η κατάσταση της υγείας του 26χρονου παρουσίασε επιδείνωση και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Θερίσου, όταν ο 55χρονος πατέρας και ο 24χρονος αδελφός επιτέθηκαν με μαχαίρι στον 26χρονο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν την Κυριακή στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος επίσης αλλοδαπού. Ειδικότερα, το απόγευμα της 25ης Δεκεμβρίου οι δύο αλλοδαποί με την χρήση σωματικής βίας προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ ένας εκ των δύο αλλοδαπών έκανε χρήση και αιχμηρού αντικειμένου. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι αλλοδαποί, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω αιχμηρό αντικείμενο. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ