Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 33χρονος Γάλλος που παρέσυρε και σκότωσε την Ράνια – Τι υποστήριξε στην απολογία του

Προσωρινά κρατούμενος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 33χρονος Γάλλος για τον θάνατο της 36χρονης γυναίκας, την οποία εμβόλισε με το αυτοκίνητο του, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του Γιώργο Καρούτσο, ο ίδιος κατά τη διάρκεια της απολογίας του, εξέφρασε τη λύπη του γι’ αυτό που συνέβη, υποστηρίζοντας ότι «εκείνη την ημέρα αντιλήφθηκε να τον ακολουθούν τέσσερα οχήματα, με ένα από αυτά να είναι της 36χρονης».

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της άτυχης 36χρονης, που τη συνόδευσε σήμερα Παρασκευή (20/12) σε κλίμα οδύνης και πόνου στην τελευταία της κατοικία, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Ο Γάλλος είχε συλληφθεί έξι φορές σε έναν χρόνο

Όπως αναφέρει το cretapost, εδώ και έναν χρόνο ο 33χρονος είχε συλληφθεί έξι φορές. Σε βάρος του έχουν κατατεθεί αρκετές μηνύσεις που έχουν να κάνουν κυρίως με ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλές ενώ σε μία περίπτωση είχε επιτεθεί και σε αστυνομικό!

 

Θρήνος και οργή στην κηδεία της Ράνιας

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου βρέθηκα από νωρίς το πρωί σήμερα στην Ανώπολη για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στην αγαπημένη τους Ράνια. H κηδεία της άτυχης Ράνιας τελέστηκε, σε βαρύ κλίμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου με ένα αναπάντητο «γιατί» στα χείλη όλων.

Mε ένα λουλούδι στο χέρι την αποχαιρέτησαν ακόμη και πολίτες που δεν την γνώριζαν, αλλά συγκλονίστηκαν από τον τραγικό χαμό της.

Exit mobile version