Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 28χρονος που πυροβόλησε 27χρονο έξω από ψητοπωλείο – Υποστήριξε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 28χρονος, που πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 27χρονο έξω από ψητοπωλείο στην περιοχή Κατσαμπάς του Ηρακλείου, τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής.

Ηράκλειο: Συνελήφθη ο 28χρονος που πυροβόλησε τον 27χρονο έξω από ψητοπωλείο

Έπειτα από την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 28χρονου, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ηράκλειο: Πυροβόλησε 27χρονο έξω από ψητοπωλείο – Αναζητείται ο δράστης

Όπως ανέφερε, πριν από το περιστατικό βρισκόταν σε γάμο και είχε μαζί του το όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε έπειτα από καβγά που είχε με τον 27χρονο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο. Ο 28χρονος που πυροβόλησε βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο και ο 27χρονος ήταν πεζός. Το θύμα τραυματίστηκε από τις σφαίρες στο αριστερό πόδι, πάνω από το γόνατο και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τις πρώτες βοήθειες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για πρόκληση βίαιων περιστατικών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ