Θρήνος στο Ηράκλειο: Πέθανε ο 40χρονος που τραυματίστηκε με αλυσοπρίονο

Θρήνος στο Ηράκλειο για τον 40χρονο ο οποίος τραυματίστηκε βαριά με αλυσοπρίονο και τελικά δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία πνοή του στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα, Creta24 ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 40χρονος Σταμάτης κατέληξε περίπου στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν.

Ο 40χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι, ενώ κλάδευε με αλυσοπρίονο, το πρωί του Σαββάτου, στην Ελιά του Δήμου Χερσονήσου.

Πέθανε ο 40χρονος που τραυματίστηκε με αλυσοπρίονο

Ο Σταμάτης Περβολαράκης, πατέρας δύο παιδιών και γνωστός στο Ηράκλειο καθώς η οικογένειά του δραστηριοποιούνταν για χρόνια στον κλάδο του εμπορίου στην πόλη, παρελήφθη άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας υπέστη ανακοπή, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν, ενώ και στο νοσοκομείο οι γιατροί έδωσαν «μάχη». Ο 40χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσουν στη ζωή. Συγκινητική ήταν και η στάση πολλών Ηρακλειωτών που κοινοποιούσαν στα κοινωνικά δίκτυα την έκκληση συγγενών και φίλων του 40χρονου για αίμα.

Ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, και άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ