Ηράκλειο: Εικόνες σοκ από τροχαίο με έναν σοβαρά τραυματία – Το αυτοκίνητο “καρφώθηκε” στο στηθαίο

Τροχαίο με έναν σοβαρά τραυματία σημειώθηκε επί του ΒΟΑΚ, στο ύψος του Καρτερού, στο Ηράκλειο Κρήτης, το μεσημέρι της Κυριακής.

Στις σοκαριστικές εικόνες που δημοσίευσε το Creta24, διακρίνεται ένα αυτοκίνητο να έχει “καρφωθεί” πάνω στο διαχωριστικό στηθαίο. Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, ο 33χρονος οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο, το αυτοκίνητο έκανε “τούμπες” και στη συνέχεια κατέληξε πάνω στο στηθαίο.

τροχαίο Ηράκλειο

τροχαίο Ηράκλειο

τροχαίο Ηράκλειο

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και άνδρες της Πυροσβεστικής, που απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τραυματίας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί και πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

τροχαίο Ηράκλειο

τροχαίο Ηράκλειο

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου στο στηθαίο, είναι ότι η μπαταρία του εκτοξεύτηκε αρκετές δεκάδες μέτρα μακριά. Λόγω του τροχαίου, τα οχήματα σχημάτιζαν ουρές στο σημείο για αρκετή ώρα.

τροχαίο Ηράκλειο

τροχαίο Ηράκλειο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ