Ηράκλειο: Αυτοκίνητο βρέθηκε στον γκρεμό – Σώος ο οδηγός του οχήματος

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην Πυροσβεστική Ηρακλείου της Κρήτης, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, τρία οχήματα με οκτώ πυροσβέστες από τον Α’ Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου αλλά και την 3η ΕΜΑΚ έσπευσαν στο δρόμο προς Ανώπολη προκειμένου να ερευνήσουν το συμβάν.

Οι πυροσβέστες αλλά και οι άνδρες της ΕΜΑΚ πραγματοποίησαν εξονυχιστικό έλεγχο στην περιοχή και γύρω από το αυτοκίνητο όμως δεν υπήρχε κανείς εγκλωβισμένος μέσα στο όχημα ούτε και τριγύρω.

Επί μία ώρα και πλέον και ενώ είχε πέσει το σκοτάδι οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ούτε ίχνη αίματος ούτε κάποιο άλλο σημάδι που να οδηγεί σε ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

Κατόπιν τούτων η Πυροσβεστική ειδοποίησε την Αστυνομία και τις έρευνες πλέον αναφορικά με το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στο γκρεμό και τι έχει απογίνει ο οδηγός του έχει αναλάβει η Τροχαία Ηρακλείου και τα αρμόδια τμήματα των αστυνομικών αρχών.

Τελικά, λίγο μετά τις 9 το βράδυ ο οδηγός εντοπίστηκε και φέρεται να είναι καλά στην υγεία του παρά το ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε στο γκρεμό έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ