Ηράκλειο-22χρονος λήστευε ανυποψίαστους πεζούς

 Ηράκλειο-22χρονος λήστευε ανυποψίαστους πεζούς

22χρονος που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων στο Ηράκλειο, ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με την αστυνομία, ως ο δράστης διάπραξης διακεκριμένων κλοπών- ληστειών σε βάρος πολιτών στο Ηράκλειο.

Ο 22χρoνος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ηρακλείου, έπειτα από έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια και μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 22χρονου, στη διάπραξη κλοπών- ληστειών στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 22χρονος διέπραξε, από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούλιο 2014, συνολικά έξι διακεκριμένες κλοπές- ληστείες και δύο απόπειρες, σε βάρος κυρίως πεζών, νεαρών ατόμων, αφαιρώντας από τους παθόντες, με την απειλή χρήσης αιχμηρού αντικειμένου, προσωπικά αντικείμενα όπως κινητά τηλέφωνα, χρήματα και κοσμήματα. O 22χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ