Ιωάννινα: Ανατροπή με τη σορό που βρέθηκε στο δασάκι – Το σημείωμα που άφησε και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του 50χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε δασάκι στα Ιωάννινα. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κάτω από την σορό εντοπίστηκε ένα σημείωμα, στο οποίο ο άνδρας εξηγεί τους λόγους που επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του και δίνει οδηγίες ώστε να μην τραυματιστεί κανένας άλλος από το όπλο. Στην αρχή οι αστυνομικοί δεν είχαν δει το σημείωμα, καθώς ο ιατροδικαστής είχε δώσει σαφείς οδηγίες να μην μετακινήσει κανείς τη σορό.

Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, το κεφάλι του ήταν τυλιγμένο μέσα σε μαύρη σακούλα και εντοπίστηκε στο δασάκι Φρόντζου λίγο πριν τις 9:00 το πρωί. Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε ένας Γιαννιώτης, που έκανε τον πρωινό του περίπατο και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ο  ιατροδικαστής θεωρεί πως πρόκειται για αυτοκτονία. Το θύμα έφερε ένα τραύμα από πυροβολισμό στον κρόταφο. Οι πρώτες εκτιμήσεις του από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός, είναι ότι το θύμα έβαλε τη σακούλα στο κεφάλι του και πυροβόλησε πάνω από τη σακούλα. Στο ένα του χέρι ήταν περασμένες χειροπέδες που θεωρείται πως με αυτές έδεσε το όπλο στο χέρι του πριν αυτοπυροβοληθεί. Αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το θύμα είχε παρελθόν με ψυχιατρικό υπόβαθρο.

Τα πρώτα σενάρια έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια, με τις Αρχές να επικεντρώνουν τις έρευνες σε ενδεχόμενο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ