Ιωάννινα: Αιωρούταν επί 30 λεπτά με το αμάξι της στο χείλος του γκρεμού – BINTEO

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία γυναίκα στα Ιωάννινα, όταν το αυτοκίνητό της γλίστρησε στο χείλος ενός γκρεμού. Η άτυχη γυναίκα σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η 48χρονη γυναίκα έζησε 30 λεπτά αγωνίας. Το αυτοκίνητό της ισορροπούσε στο κενό. Τα δευτερόλεπτα περνούσαν εφιαλτικά αργά, όπως εξομολογήθηκε, μιλώντας στο Star.

«Με τον συμπλέκτη, φρένο και χειρόφρενο… όταν πήγαινα να αφήσω το φρένο, το αμάξι έκανε κραδασμούς για να φύγει» περιέγραψε.

Η 48χρονη εγκλωβίστηκε σε αδιέξοδο και επιχείρησε να φύγει με την όπισθεν. Όμως λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν φώτα στο σημείο, το αυτοκίνητό της βρέθηκε κρεμασμένο με τις δύο ρόδες.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αστυνομικοί και πολίτες κρατούσαν το αυτοκίνητό της για να μη φύγει στον γκρεμό.

«Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε άλλο με τα χέρια μας το αυτοκίνητο και σκεφτήκαμε να μας βοηθήσει ένα φορτηγό» περιέγραψε αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. «Δεν είχαμε διαχειριστεί παρόμοιο περιστατικό. Της λέγαμε να μην κουνηθεί για να μην πάρει κλήση το αυτοκίνητο» ανέφερε άλλος αστυνομικός.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, η γυναίκα στάθηκε τυχερή γιατί η οικογένειά της αντιλήφθηκε αμέσως τι συνέβαινε και η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ