Ιωάννινα: Άγρια επεισόδια με πέτρες, κοντάρια και αλυσίδες έπειτα από τροχαίο – Τέσσερις τραυματίες

Άγρια συμπλοκή με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε έπειτα από τροχαίο, που συνέβη στα Ιωάννινα αργά το βράδυ της Κυριακής.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11 το βράδυ, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στη λεωφόρο Γράμμου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μέσα σε λίγα λεπτά Ρομά έφτασαν στο σημείο και η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, καθώς περίπου 15 άτομα συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με πέτρες, κοντάρια και αλυσίδες.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Ασφάλειας, της Άμεσης Δράσης, όπως και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ΜΑΤ, ενώ δύο ασθενοφόρα παρέλαβαν τέσσερις τραυματίες και τους μετέφεραν στο ΠΠΓΝ Ιωαννίνων για τις πρώτες βοήθειες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν να διαχειριστούν το επεισόδιο έπειτα από δύο ώρες. Έγιναν προσαγωγές ατόμων στην Α/Δ Ιωαννίνων, ενώ στη συνέχεια αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Γράμμου και το επεισόδιο έληξε.

Εκ των τεσσάρων τραυματιών οι δύο έχουν παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείο, ενώ η έρευνα της Αστυνομίας για τα αίτια της συμπλοκής βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ