Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες χωρίς τη μάσκα

Συγκλόνισε ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που έβγαλε τη μάσκα δύο χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα. Ο κόσμος υποκλίθηκε στο μεγαλείο ψυχής της, στέλνοντας χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης. 

Μετά τη συνέντευξή της στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” και τον Σταύρο Θεοδωράκη, έρχονται στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την καθημερινότητά της όλο αυτό το διάστημα.   Σε μία από αυτές η Ιωάννα δείχνει το πρόσωπό της, σε μία άλλη κολυμπά ενώ σε μια τρίτη κάνει προπόνηση.

“Η δύναμη και η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι η ψυχή του! Κι αν αυτό το λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τότε εμείς σωπαίνουμε και την ακούμε. Το βιτριόλι δεν μπόρεσε να «φτάσει» ως εκεί. Δεν της έκαψε την ψυχή. Την πόνεσε, τη λύγισε και της άφησε πληγές που θα έχει για μια ζωή, αλλά εκείνη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, τις φορές που σκέφτηκε να τα παρατήσει, όταν σκέφτηκε να κάνει κακό στον εαυτό της…. Ακόμα και τότε συνέχισε να παλεύει! Να παλεύει για τη ζωή της, για την ευτυχία της! Για να μη σταματήσει να ΖΕΙ όπως ΕΚΕΙΝΗ θέλει!
Δεν επιβιώνει απλώς, συνεχίζει να ζει, να ονειρεύεται και να ελπίζει”. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα pod.gr, που δημοσίευσε τις φωτογραφίες και στην οποία κάνει podcast εκπομπές η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.