Ιωάννα Παλιοσπύρου για Απόστολο Λύτρα: «Είμαι σε σοκ – Οριακά μπορούσε να ελέγξει το άγχος του»

Για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, γυναίκας του Απόστολου Λύτρα, από τον ίδιο, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δικηγόρος ήταν ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, που δέχθηκε τον Μάιο του 2020 έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα.

«Από χθες βρίσκομαι σε σοκ. Δεν είχα καμία τέτοια ένδειξη από την επαγγελματική συνεργασία που είχαμε. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Προφανώς και το καταδικάζω και πάντα η φωνή μου θα είναι για τα θύματα που έχουν υποστεί βία. Από εκεί και πέρα, σκεπτόμενη όσα έχουν έρθει στο φως της επικαιρότητας τα τελευταία χρόνια, πρέπει να καταλάβουμε ότι το να έχει κάποιος ένα πολύ καλό επάγγελμα, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι εν δυνάμει κακοποιητές. Εγώ επειδή μιλούσα και με τους δύο, δεν είχα καταλάβει τίποτα», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μιλώντας στο LiveNews.

«Ως θύμα βίας θέλω να σταθώ και στην στάση από το περιβάλλον. Δημιουργούν συχνά ένα προστατευτικό περιβάλλον για να δρα κάποιος εγκληματίας. Με το να καλύπτουμε αυτούς τους ανθρώπους δεν καταφέρνουμε κάτι. Είναι πρόωρο για να το σκεφτώ εάν θα προχωρήσει η συνεργασία μας. Σίγουρα είναι λίγο δύσκολο υπό αυτές τις συνθήκες».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε ότι είχε παρατηρήσει πως ο ποινικολόγος είχε πρόβλημα με το άγχος του. «Όσο έχω αυτή τη συνεργασία με το γραφείο του, έχω δει ότι είχε πίεση της δουλειάς και οριακά ίσως μπορούσε να ελέγξει το άγχος και την πίεση. Και ο ίδιος μου το είχε πει πολλές φορές. Όχι ξεσπάσματα θυμού. Καθόλου. Εννοώ διαχείριση στρες και άγχους. Υπήρξε ένα στρες που σαν χαρακτήρας ο ίδιος πάλευε να το διαχειριστεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ