Ιωάννα Κουσκούση: Ποια είναι η «παρουσιάστρια» που πέταξε νερό στον Νίκο Χαρδαλιά

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης η παρουσιάστρια, η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. Η γυναίκα συνελήφθη, αφότου πέταξε νερό και προέβη σε λεκτικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του υφυπουργού και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι κατηγορίες που τη βαραίνουν είναι εξύβριση και απειλή.

Ποια είναι όμως η “παρουσιάστρια” Ιωάννα Κουσκούση

Ο διαπληκτισμός με τους αστυνομικούς λόγω… κορονοϊού

Στις αρχές Απριλίου, με την εφαρμογή των μέτρων λόγω κορονοϊού στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, η Θεσσαλονικιά ραδιοφωνική παραγωγός διαπληκτίστηκε έντονα με αστυνομικούς που της επέβαλαν πρόστιμο, γιατί ήθελε να κάνει βόλτα στο σημείο, ενώ έχει απαγορευτεί με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του δήμου. Φώναζε ότι “δεν θα με κλείσετε εσείς σπίτι με αυτή τη φάρσα που εξελίσσεται” και πως “θέλετε να μας βάλουν τσιπάκι αλλά εγώ δεν θα το δεχθώ”. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο… «σόου» έγινε μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους ενώ η ίδια είχε μαζί της και ένα ανήλικο παιδί.

Είχε γίνει αρχικά γνωστή λόγω της αδυναμίας της στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο είχε συναντήσει στη ΔΕΘ. Του ζήτησε αμέσως φωτογραφία, αλλά αντ’αυτού τράβηξε βίντεο, το οποίο είδαμε να αναπαράγεται έπειτα σε δελτία ειδήσεων και ιστοσελίδες. “Παιδιά θα τρελαθώ, σας αγαπώ” ακούγεται να λέει, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να της απαντά “Δεν είναι καλό να τρελαθείς πάντως”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ