Ημερίδα για τους κινδύνους και τους κανόνες ασφάλειας στο διαδίκτυο την Πέμπτη στη Γλυφάδα

Ημερίδα με τίτλο «Κίνδυνοι και κανόνες ασφαλείας στο διαδίκτυο: Πώς να προστατέψετε τα παιδιά σας» συνδιοργανώνουν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το «Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη στην Άνω Γλυφάδα.

Θεοδωρικάκος

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης , Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και Πρόεδρος του Ινστιτούτου CSI , καθώς και η Διευθύντρια του Ινστιτούτου CSI, Καθηγήτρια Εγκληματολογίας και Ιδρύτρια Traumahelp, κα Καλλιόπη Ιωάννου.

Μανώλης Σφακιανάκης

«O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος συνδιοργανώνει στην Γλυφάδα Αττικής με το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας μια εκδήλωση με μοναδικά χαρακτηριστικά μάθησης για παιδιά και γονείς παράλληλα», σχολιάζει ο Μανώλης Σφακιανάκης, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας. Και προσθέτει: «Σας περιμένουμε με τα παιδιά σας την Πέμπτη για να ζήσουμε κάτι μοναδικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ