Ημαθία: Θρήνος για τον θάνατο του 8χρονου – Φως στα αίτια θα ρίξει η νεκροψία

Θρήνος επικρατεί στο Στενήμαχο, στην Ημαθία για τον θάνατο 8χρονου. Σε ένδειξη πένθους μάλιστα το Δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο στο Στενήμαχο θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση του Δημάρχου Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα.

Τραγωδία στην Ημαθία: Πέθανε αγοράκι 8 ετών – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, laikoyra.gr το παιδί ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν σε νοσοκομείο της Νάουσας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι γιατροί εκεί διέγνωσαν ότι ενδεχομένως πρόκειται για ίωση κι έτσι οι γονείς με το τον 8χρονο έφυγαν από το νοσοκομείο.

Ωστόσο, το παιδί ανέβασε ξανά πυρετό κι επισκέφθηκε το νοσοκομείο για δεύτερη φορά το Σάββατο 10 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις το παιδί θα έπρεπε να είχε διακομισθεί άμεσα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπειτα ακολούθησε επιχείρηση διακομιδής του παιδιού από την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ώστε να φτάσει ο 8χρονος όσο το δυνατό γρηγορότερα στο Ιπποκράτειο. Δυστυχώς το παιδί δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει το απόγευμα της Κυριακής, με την ιστοσελίδα να αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ταχύτατα.

Τώρα αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή για να πέσει «φως» στα αίτια θανάτου του παιδιού.

Τα συλλυπητήρια του Δημάρχου Νάουσας

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια ο ίδιος προσωπικά και εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής στην οικογένεια, στους οικείους, στους συμμαθητές και τους δασκάλους για την απώλεια του μικρού μαθητή μας από το Στενήμαχο. Οι σκέψεις μας αυτές τις ώρες είναι στην οικογένεια του παιδιού, στην οποία εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας» τόνισε ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ