Φρικτό τροχαίο σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο 18ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας- Κυψέλης, στην Ημαθία.
Το αυτοκίνητο, που οδηγούσε 28χρονος και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο άνδρες ηλικίας 20 και 21 ετών, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε σε χωράφι. Ο 20χρονος επιβάτης έχασε τη ζωή του, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν ο οδηγός και ο άλλος επιβάτης του οχήματος.
Τα θύματα του τροχαίου διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 20χρονου. Στη συνέχεια, οι δύο τραυματίες, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύονται.
Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Βεροίας.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα veriotis.gr, οι τρεις άνδρες επέστρεφαν στη Βέροια από ταχυφαγείο στη Μελίκη, όταν σημειώθηκε το τροχαίο.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις ιστοσελίδες veriotis.gr και emvolos.gr


Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο