Ηλιούπολη: Εκτός φυλακής ο αστυνομικός που κρίθηκε ένοχος για την μαστροπεία της 19χρονης

Ποινή κάθειρξης 5,5 ετών επιβλήθηκε στον αστυνομικό για την υπόθεση trafficking με θύμα την 19χρονη, στην Ηλιούπολη.

Traffiking στην Ηλιούπολη: Επεισόδια στο δικαστήριο κατά την εκφώνηση της απόφασης – ΒΙΝΤΕΟ

Κρίθηκε ένοχος για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα προς τέλεση γενετήσιων πράξεων, τελεσθείσα κατά συρροή αναφορικά με την 19χρονη καταγγέλλουσα. Για βιασμό κατ’ εξακολούθηση κρίθηκε αθώος, ενώ για την περίπτωση της 25χρονης καταγγέλλουσας κρίθηκε αθώος για εμπορία ανθρώπων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και του χορήγησαν ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση με τον όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Α.Τ. και έτσι αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Ηλιούπολη: Ένοχος ο αστυνομικός για την μαστροπεία της 19χρονης, αθώος για τους βιασμούς

Στον πατέρα της 19χρονης επιβλήθηκε φυλάκιση 6 μηνών και πρόστιμο 600 ευρώ καθώς κρίθηκε ένοχος για παράνομη οπλοκατοχή. Η ποινή για τον τρίτο κατηγορούμενο είναι 12 έτη και 10 μέρες, εξαγοράσιμες με 5 ευρώ ανά ημέρα. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για εμπορία ανθρώπων, μαστροπεία και ναρκωτικά.

Traffiking στην Ηλιούπολη: Επεισόδια στο δικαστήριο κατά την εκφώνηση της απόφασης

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση traffiking.

Κατά τη διάρκεια της εκφώνησης της απόφασης του δικαστηρίου και πριν αυτή ολοκληρωθεί, παριστάμενοι εντός της αίθουσας αλλά και έξω απ’ αυτήν αντέδρασαν έντονα. Ξέσπασαν επεισόδια, ενώ επενέβησαν δυνάμεις των ΜΑΤ που μπήκαν ακόμα και μέσα στην δικαστική αίθουσα. Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, που μετέδωσε σχετικές εικόνες, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ