Ίλιον: «Δεν ήμουν μπροστά στον βιασμό του 15χρονου» λέει η μαθήτρια που το όνομά της εμπλέκεται στην υπόθεση

Μια από τις ανήλικες μαθήτριες που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού του 15χρονου από το Ίλιον και αναμένεται να κληθεί τις επόμενες μέρες για κατάθεση, σε δηλώσεις της υποστήριξε ότι δεν έχει κάνει τίποτα και τονίζει ότι φοβάται να κυκλοφορήσει.

Μιλώντας, μαζί με τον πατέρα της στο STAR ανέφερε: «Δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν ήμουν μπροστά στη σκηνή του βιασμού. Ενώ εγώ συμπαραστέκομαι στο παιδί και του δίνω κουράγιο, μου λένε να πεθάνουν οι γονείς μου και εγώ φοβάμαι να κυκλοφορήσω».

«Την ημέρα που γινόταν αυτό είχα κανονίσει με μια άλλη κοπέλα να πάμε βόλτα και έτυχε να περάσουμε να πούμε ένα γεια. Είπαμε “γεια” απ’ έξω, φύγαμε και μετά εγώ προσωπικά το έμαθα όταν αυτά τα βίντεο άρχισαν να διαδίδονται στο σχολείο μου. Ντρέπομαι για αυτά τα παιδιά που άσκησαν βία σε έναν συνομίληκό τους. Θέλω να πω ένα κουράγιο στο παιδί γιατί στη θέση αυτού του παιδιού θα μπορούσα να ήμουν και εγώ», λέει η 15χρονη.

Πατέρας 15χρονης: «Απλά πέρναγαν απ’ έξω»

«Από ό,τι φαίνεται, εκείνη τη στιγμή, εκείνη την ώρα που μάλλον θα τραβούσαν βίντεο, η κόρη μου έτυχε να περνάει απ’ έξω με τις φίλες της και είπαν ένα “γεια” όταν τους είδαν μαζεμένους, χωρίς να βλέπουν κάτι που να τους κινεί την περιέργεια ή ότι θα γινόταν κάτι άσχημο. Απλά χαιρέτισαν και έφυγαν» είπε ο πατέρας της 15χρονης.

«Σαν πατέρας ενός 15χρονου παιδιού στεναχωριέμαι πάρα πολύ για αυτό που έχει γίνει στο παιδί, και για αυτό που έχει τραβήξει» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ