Ίλιον: Ανήλικοι λήστεψαν μίνι μάρκετ και συνελήφθησαν – Αναζητούνται οι συνεργοί τους

Ακόμη δύο ανήλικοι συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (20/10), από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο Ίλιον κατηγορούμενοι για ληστεία από mini market ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, οι ανήλικοι δράστες εισήλθαν στο κατάστημα και αφαίρεσαν ηλεκτρονικό τσιγάρο, πράξη που έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος προσπάθησε να το αποτρέψει. Προκειμένου να καταφέρουν να διαφύγουν, οι ανήλικοι κλώτσησαν και γρονθοκόπησαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο εκ των εμπλεκομένων, ηλικίας 14 και 15 ετών, και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως εχθές Παρασκευή (20/10), βραδινές ώρες, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν τρεις ανήλικους στην Κηφισιά, ηλικίας από 14 έως 16 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος συνομηλίκων τους.

Συγκεκριμένα οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν δύο 16χρονους και αφού τους απείλησαν λεκτικά, προκειμένου να τους αφαιρέσουν χρηματικά ποσά, κατάφεραν να αφαιρέσουν και ένα ρολόι (smartwatch) και στη συνέχεια διέφυγαν.

Αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» εντόπισαν άμεσα τους ανήλικους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες. Στην κατοχή τους βρέθηκε το ρολόι, το οποίο επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ