Ηλεία – Ζήτησε να ταφεί με το μαξιλάρι του που είχε 300.000 ευρώ

Να ταφεί με το μαξιλάρι του ζήτησε ένας υπερήλικας σε χωριό του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, εντός του έκρυβε έναν ολόκληρο «θησαυρό».

Το γεγονός αυτό έγινε, πριν από λίγες ημέρες και ήδη καταγράφηκε στην εφημερίδα Πρώτη. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο άντρας που πλησίαζε τα 90 έτη, πήγε σε τράπεζα και έκανε ανάληψη ολόκληρου του ποσού που είχε με τη σύζυγό του, το οποίο ανερχόταν σε περίπου 300.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, έκρυψε το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό στο μαξιλάρι, λέγοντας συγχρόνως στην ανυποψίαστη σύζυγό του πως, όταν θα φύγει από τη ζωή, να του το βάλει μαζί στην τελευταία του «κατοικία». Πρόσφατα, ο υπερήλικας πέθανε και ετάφη μαζί με το …μαξιλάρι του στο νεκροταφείο του χωριού, παρουσία συγγενικών προσώπων γνωστών και φίλων.

Όμως, η γυναίκα και άλλα κοντινά πρόσωπα (ανίψια, κλπ), δεν άργησαν να αντιληφθούν το γεγονός, αφού, πηγαίνοντας στην τράπεζα, ενημερώθηκαν ότι ο ηλικιωμένος είχε «σηκώσει» όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο λογαριασμό, τα οποία, ωστόσο, δεν υπήρχαν πουθενά.

Αφού ενημερώθηκαν ότι ο ηλικιωμένος είχε σηκώσει τα χρήματα, η σύζυγος με τους συγγενείς άρχισαν να αναζητούν σε συνεργασία με τις αρχές, τι έγιναν τα χρήματα, μέχρι που εκείνη θυμήθηκε την εμμονή του θανόντος με το μαξιλάρι.

Τα χρήματα βρέθηκαν, αφού εξασφαλίστηκε προηγουμένως άδεια εκταφής του νεκρού.

Πηγή: iliaoikonomia.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ