Ηλεία: Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι ενός 77χρονου

Ηλεία: Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι ενός 77χρονου

Στα χέρια της αστυνομίας, του Πύργου, έπεσαν δύο Αλβανοί, ενώ  αναζητείται ένας ακόμα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός 77χρονου, ο οποίος είχε βρεθεί από συγγενικό του πρόσωπο, σε στάβλο φιμωμένος, στην περιοχή της Συντριάδας του Πύργου Ηλείας, στις 10 Οκτωβρίου.

Τα αποτελέσματα  που προέκυψαν από την έρευνα, δείχνουν ότι το κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία, καθότι το θύμα ήταν φιμωμένο και τα άκρα του δεμένα με σχοινί, ενώ σημειώνεται ότι το σπίτι του είχε ερευνηθεί από τους δράστες, αφαιρώντας μικρό χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, για την εξιχνίαση της υπόθεσης οι αστυνομικοί αξιοποίησαν στοιχεία που προέκυψαν από φυσικές, επιστημονικές και τεχνικές μεθόδους, ενώ η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών δραστών περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της ληστείας από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ενώ οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του συνεργού τους συνεχίζονται.

 

Πηγή φωτογραφίας patrastimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ