Ηλεία: Πυροσβέστης πήγε σε τροχαίο για απεγκλωβισμό οδηγού και είδε… την σύζυγό του

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας πυροσβέστης που κλήθηκε να επέμβει σε τροχαίο ατύχημα που έγινε τη Δευτέρα του Πάσχα στην Ηλεία.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας, κλήθηκε η Πυροσβεστική για να μεταβεί στην περιοχή της Πηνείας, όπου είχε σημειωθεί τροχαίο και έπρεπε να στηθεί επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilialive, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε έναν πυροσβέστη, καθώς έκπληκτος είδε πως μέσα στο αυτοκίνητο που είχε ανατραπεί βρισκόταν η σύζυγός του.

Η γυναίκα εκινείτο με το αυτοκίνητό της στον δρόμο ανάμεσα σε Κεραμιδιά και Κρυονέρι, λίγο μετά το Τζαμί. Ωστόσο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, το οποίο κατέληξε, έπειτα από τρελή πορεία, σε παρακείμενο χωράφι, δίπλα από στάβλο.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Στο σημείο βρέθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αμαλιάδας προκειμένου να απεγκλωβίσει την οδηγό του αυτοκινήτου. Όμως ένας από τους πυροσβέστες έμεινε με το στόμα ανοιχτό, αντικρίζοντας την οδηγό του οχήματος, καθώς όπως αποδείχθηκε ήταν η γυναίκα του.

Όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ, έσπευσε να απεγκλωβίσει την σύζυγό του, την οποία συνόδευσε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ