Ηλεία-O παππούς των δύο αγοριών και πατέρας του δράστη ήξερε

Ηλεία-O παππούς των δύο αγοριών και πατέρας του δράστη ήξερε

Απίστευτη είναι η τροπή που έλαβε η υπόθεση του πνιγμού των δύο αγοριών από τη Βουλγαρία, στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του ποταμού Αλφειού στο Στρέφι της Αρχαίας Ολυμπίας.

Από την εκδοχή του ατυχήματος φτάσαμε στο διπλό έγκλημα, αφού οι Αρχές ερευνώντας στοιχεία και ευρήματα, οδηγήθηκαν στον 13χρονο θείο των δύο παιδιών. Ο νεαρός, αδερφός της μητέρας τους, τα έσπρωξε στο κανάλι οδηγώντας τα στο θάνατο, γιατί ζήλευε όπως υποστήριξε, την αγάπη που γνώριζαν ο 7χρονος Ιβάν και ο 4χρονος Ντίνκο, από την αδερφή του και τον πατέρα του.

Το τραγικό μυστικό γνώριζε και ο παππούς των δύο παιδιών και πατέρας του δράστη το ίδιο βράδυ που συνέβη το κακό, χωρίς όμως να  το αποκαλύψει στις Αρχές.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σε συνεργασία με το Α.Τ. Πελοπίου, εξιχνίασαν άμεσα και το δεύτερο έγκλημα που συγκλονίζει την Ηλεία, μετά το μακελειό με τους τσιγγάνους στη Γαστούνη. Με επικεφαλής τον διοικητή Κώστα Δίπλα, στην Ασφάλεια συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία που είχαν για την υπόθεση. Ένα ρούχο, πουκάμισο που βρέθηκε μέσα στο κανάλι μαζί με τα δύο νεκρά παιδιά, οδήγησε στον 13χρονο δράστη.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν σε ποιον ανήκε αυτό το ρούχο και αποδείχθηκε πως ήταν του νεαρού θείου. Το είχε περασμένο στη μέση του όταν έσπρωξε τα δύο αδέρφια στο κανάλι και ο 4χρονος Ντίνκο ήταν αυτός που στην προσπάθειά του να κρατηθεί από κάπου, τράβηξε το πουκάμισο, όμως δεν τα κατάφερε.

Ο 13χρονος σύμφωνα με την Αστυνομία αναζητούσε νωρίτερα τα δυο αδέλφια στην περιοχή, καθώς είχαν καθυστερήσει να επιστρέψουν, από το σπίτι του παππού τους όπου είχαν πάει να πάρουν μια σακούλα με κρέας όπως τα είχαν στείλει οι γονείς τους από το σπίτι τους  σε απόσταση περίπου 500 μέτρων.

Συνάντησε τα δύο αδέλφια κατά την επιστροφή τους, συνέχισαν όλοι μαζί την πορεία τους, κατά μήκος του αρδευτικού αύλακα, ώσπου κάποια στιγμή χωρίς συγκεκριμένη αφορμή, έσπρωξε αρχικά τον 7χρονο και στη συνέχεια τον 4χρονο, με αποτέλεσμα να πέσουν στο νερό και να πνιγούν.

Αυτά εξήγησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος Αριστείδης Ανδρικόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με το διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου κ. Δίπλα και τον διοικητή του Α.Τ. Πελοπίου κ. Κούλη, δίπλα του.

 

Πηγή: ilialive.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.