IKEA και Πλαίσιο… τρολάρουν το “ατύχημα” με τον πίνακα του Πικάσο – ΦΩΤΟ

Η πτώση του πίνακα του Πικάσο, λίγο πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, για την εξιχνίαση της υπόθεσης κλοπής των πινάκων από την Εθνική Πινακοθήκη, είναι το No1 θέμα συζήτησης στα social media τις τελευταίες 24 ώρες.

Οι πίνακες του Πικάσο και του Μοντριάν είχαν στηθεί προκειμένου να τραβήξουν πλάνα τα συνεργεία, όμως, το έργο του διάσημου Ισπανού ζωγράφου, «Το γυναικείο κεφάλι», δεν είχε τοποθετηθεί σωστά με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα.

Τα πληκτρολόγια πήραν αμέσως “φωτιά”, με τα σχόλια και τα memes στα social media να πέφτουν “βροχή”. Στον χορό του “τρολαρίσματος” μπήκαν η ΙΚΕΑ και το Πλαίσιο, διαφημίζοντας προϊόντα τους, τα οποία δεν θα είχαν επιτρέψει την πτώση του διάσημου πίνακα.

Οι αναρτήσεις του ΙΚΕΑ και του Πλαισίου

H IKEA ανέβασε στα social media μία φωτογραφία με ένα ράφι στήριξης κορνίζας, την οποία συνόδευσε με το χιουμοριστικό σχόλιο «Ιδέες δίνουμε», χρησιμοποιώντας hashtags #picasso και #oops.

Λίγο αργότερα, το Πλαίσιο τοποθέτησε εικονικά τον πίνακα του Πικάσο σε μια βάση τηλεόρασης, με τη λεζάντα να γράφει «Στηρίζουμε ό,τι έχει αξία – Βρες βάσεις TV από 13” έως 90”», μαζί με το hashtag #ΔεΘαΠέσειΠοτέ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ