Ικαρία: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 18χρονο αγνοούμενο – Συνεχίζονται οι έρευνες

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 18χρονο που αγνοείται στην Ικαρία. Οι έρευνες συνεχίζονται, αλλά μέχρι στιγμής είναι άκαρπες.

Το Λιμενικό δέχτηκε κλήση το απόγευμα της Τετάρτης για την ύπαρξη δύο κολυμβητών που βρίσκονταν σε δυσχερή θέση στην παραλία «Κυπαρίσσι» Ευδήλου στην Ικαρία.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού και διαπίστωσαν ότι ο ένας κολυμβητής, ηλικίας 19 ετών, είχε βγει στην παραλία. Παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ικαρίας.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., άρχισαν άμεσα έρευνες προς τον εντοπισμό του άλλου κολυμβητή, ηλικίας 18 ετών, με την συμμετοχή ενός περιπολικού σκάφους Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., και άλλων σκαφών. Μέρος στις έρευνες πήραν και πέντε ιδιώτες δύτες, εθελοντές, περιπολικά οχήματα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ και χερσαία κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από ξηράς, ενώ απογειώθηκαν ελικόπτερο της Π.Α. και ελικόπτερο δύναμης FRONTEX, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ