Ηγουμενίτσα: «Νόμιζα ότι συμμετείχα σε αστυνομική επιχείρηση» λέει ο ένας από τους κατηγορούμενους για τα 100 κιλά ναρκωτικών

Την πεποίθησή του, ότι συμμετείχε σε επίσημη αστυνομική επιχείρηση, εξέφρασε κατά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές ο Αλβανός συνεπιβάτης του 42χρόνου αστυνομικού, στο υπηρεσιακό όχημα του οποίου εντοπίστηκαν περισσότερα από 102 κιλά ναρκωτικών, στην Ηγουμενίτσα.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ισχυρίστηκε ότι είχε συνεργασία με τον συγκεκριμένο αστυνομικό στο παρελθόν και μάλιστα, ότι σύμφωνα με πληροφορίες που ο ίδιος παρείχε, έχουν εντοπιστεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών αλλά και οι διακινητές τους.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως ισχυρίστηκε, πίστευε και την περασμένη Παρασκευή ότι συμμετείχε σε νόμιμη αστυνομική επιχείρηση εντοπισμού και κατάσχεσης της ποσότητας των ναρκωτικών.

Η διαδικασία συνεχίζεται με την απολογία του δεύτερου αστυνομικού, ο οποίος είχε παραμείνει σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας και δεν βρίσκονταν στο αυτοκίνητο με τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του συνηγόρου του αρνείται τις κατηγορίες, κάθε γνώση και εμπλοκή στην υπόθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ