Ηγετικό μέλος «Ρουβίκωνα»: Ο μόνος τρόπος να μας σταματήσετε είναι μια σφαίρα στο κεφάλι

«Ο μόνος τρόπος να μας σταματήσετε είναι μια σφαίρα στο κεφάλι», γράφει το ηγετικό μέλος του «Ρουβίκωνα», που συνελήφθη μετά την επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΕΒ.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για δύο πλημμελήματα, που αφορούν στο αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων που σχετίζεται με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και αυτό της ηθικής αυτουργίας σε φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Όπως αναφέρει σήμερα ο ίδιος στο Facebook, η δίκη του αναβλήθηκε για τη Δευτέρα. Μεταξύ άλλων, επισημαίνει πως ποτέ δεν υπήρχε ανοχή στη δράση της ομάδας του «Ρουβίκωνα», κάτι που πιστοποιούν, όπως αναφέρει «οι εκατοντάδες συλλήψεις τα τελευταία χρόνια» και υπογραμμίζει ότι «ο μόνος τρόπος να μας σταματήσετε είναι μια σφαίρα στο κεφάλι».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:

Πρίν από λίγο έφυγα από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Η δίκη μου πήρε αναβολή για την Δευτέρα. Οι κατηγορίες είναι “διέγερση” και “ηθική αυτουργία” για την παρέμβαση στον ΣΕΒ λόγω της τελευταίας ανάρτησης που έκανα στο φεισμπουκ. Και καλά η “διέγερση”, την εχω ξαναφάει την κατηγορία για παλιότερες αναρτήσεις. Το τέλος της λογικής είναι πως έφαγα ηθική αυτουργία για μια παρέμβαση της ομάδας επειδή έγραψα κάτι ΜΕΤΑ την παρέμβαση! Τέλος πάντων επειδή κυκλοφορεί πολύ ότι “τελειώνει η ανοχή στον Ρουβίκωνα” έχω να πω δύο πράγματα.

1ον. Ποτέ δεν υπήρχε ανοχή στην δράση της ομάδας. Η αφήγηση αυτή είναι κατασκευή των μίντια και της ΝΔ. Οι εκατοντάδες συλλήψεις τα τελευταία χρόνια το πιστοποιούν χωρίς αμφιβολία.

2ον. Ο μόνος τρόπος να μας σταματήσετε είναι ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Υ.Γ.1 Η κράτησή μου στην ΓΑΔΑ ήταν μια ευκαιρία να κάνω ένα διάλειμμα και να ξεκουραστώ από τις υποχρεώσεις μου στην ομάδα.

Υ.Γ.2 Ούτε στρώμα δεν μου έδιναν στα κρατητήρια. Καλύτερα για να συνηθίσουμε και στα πατώματα.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.