“Ηφαιστίων”: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στο εθνικό οδικό δίκτυο την Κυριακή και Δευτέρα

Από αύριο, Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 6 το πρωί έως τη Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου στις 12 τα μεσάνυχτα, θα τεθεί σε ισχύ πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτωνάνω του 1,5 τόνου για λόγους ασφαλείας και αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, εξαιτίας των επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κοινοπραξία Νέα Οδός.

Η διακοπή αφορά το σύνολο του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ καθώς και τον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού. Η Κοινοπραξία παρακαλεί όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας.

Η Νέα Οδός, υπογραμμίζει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η Κεντρική Οδός, για τα φορτηγά άνω του 1,5 τόνου για το σύνολο του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ, καθώς και το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Ε65 που βρίσκεται σε λειτουργία από Ξυνιάδα έως και Τρίκαλα.

Επίσης παρόμοιο απαγορευτικό έχει εκδώσει η Τροχαία και για την Ολυμπία Οδό ( Ελευσίνα- Πάτρα) αλλά για τους Αυτοκινητοδρόμους Αιγαίου (Λαμία – Κατερίνη).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ