Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: “Εγώ με την ιστορία του #metoo έχω κάποιες αντιρρήσεις” – Το περιστατικό με την Ελένη Ράντου

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε για το ελληνικό #metoo στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα χαρακτηριστικό περιστατικό που είχε βιώσει η Ελένη Ράντου στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

“Εγώ με την ιστορία του #metoo έχω κάποιες αντιρρήσεις, έχει κάποια κενά. Όμως είναι σωστή στο σύνολό της στην ιστορία.”, είπε αρχικά, δηλώνοντας βέβαια ότι έχει κάποιες ενστάσεις επί του θέματος.

“Καταλαβαίνω τα ψυχικά προβλήματα κάθε ανθρώπου, αλλά κάποιος ηθοποιός που έχει περάσει τα 20-25 και ένας θιασάρχης π.χ. του φέρεται άσχημα και εκείνη την ώρα δεν αντιδράσει -ή να τον βρίσει, ή να φύγει ή να φωνάξει την αστυνομία ή να τον καταγγείλει- από τη στιγμή που κάνει την ίδια δουλειά με αυτόν και τη συνεχίζει, μπορεί κανείς να πει ότι είναι και λίγο συνεκμεταλλευτής. Φυσικά δεν μιλάω για αξιόποινες πράξεις”.

Ποιο ήταν το περιστατικό που μοιράστηκε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για την Ελένη Ράντου

Στην συνέχεια, περιέγραψε και ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην ηθοποιό Ελένη Ράντου στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που ίδια το αντιμετώπισε τότε.

“Κάποιος πολύ σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου μου είπε ότι «εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η Ελένη Ράντου, δύο χρόνια είχε ξεκινήσει το θέατρο, κι επειδή κάποιος θιασάρχης της σήκωσε την φωνή και κάτι πήγε να της πει άσχημο-, μόνο που δεν του πέταξε την καρέκλα στο κεφάλι και ούτε η καριέρα της Ράντου καταστράφηκε, ούτε τίποτα».

“Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν προβλήματα, να φοβούνται, αλλά από την άλλη δεν μπορεί μετά από 20 χρόνια να βγαίνεις και να μου λες ότι τότε έγινε αυτό. Επαναλαμβάνω, δεν μιλάω για αξιόποινες πράξεις”, κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ