Η υπόθεση του Φώτη Ντούλου γίνεται ταινία στις ΗΠΑ – “Θα παρουσιάσουν τον αδελφό μου ως δολοφόνο”

Του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου,

«Ξέρω από τώρα την εικόνα που θα επιχειρήσουν να δώσουν στον αδελφό μου. Θα σκιαγραφήσουν το προφίλ ενός εγκληματία. Θα τον παρουσιάσουν ως δολοφόνο και θα αμαυρώσουν την υστεροφημία του». Με αυτά τα λόγια περιγράφει στη Realnews η Ρένα Ντούλου τα συναισθήματά της για την τηλεταινία και το ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime και θα βασίζονται στο άλυτο μυστήριο της εξαφάνισης της Τζένιφερ Φάρμπερ-Ντούλου, της συζύγου του Φώτη Ντούλου. Η αδελφή του Έλληνα ομογενούς εκφράζει αμφιβολίες για το περιεχόμενο της τηλεταινίας και του ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν, ενώ παράλληλα φοβάται πως για ακόμη μια φορά θα «καταδικαστεί» ο Φώτης μετά θάνατον…

Η πρώην σύζυγος του Φώτη Ντούλου, με την οποία είχε εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη, εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου 2019, όταν άφησε τα παιδιά της στο ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούσαν, πολύ κοντά στο σπίτι της, σε ένα πλούσιο προάστιο του Κονέκτικατ. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες σε όλο το Κονέκτικατ, η αστυνομία δεν έχει βρει ακόμη το σώμα της Τζένιφερ Ντούλου. Οι υποψίες είχαν επικεντρωθεί στον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ντούλο, με τον οποίο βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους και στη νέα του σύντροφο, Μισέλ Τροκόνις. Ο Έλληνας ομογενής δεν άντεξε αυτές τις κατηγορίες και έβαλε τέλος στη ζωή του, επισημαίνοντας σε ιδιόχειρο σημείωμα πως τόσο εκείνος όσο και η Τροκόνις είναι αθώοι.

«Φοβάμαι…»

Η τηλεταινία με τίτλο «Gone mom» («Εξαφανισμένη μητέρα») θα προβληθεί το απόγευμα της 5ης Ιουνίου από το αμερικανικό κανάλι Lifetime, ενώ λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ, θα μεταδοθεί και ένα ντοκιμαντέρ για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Τζένιφερ Φάρμπε.

«Πριν από περίπου δύο εβδομάδες με πήρε τηλέφωνο μια δημοσιογράφος από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime και με ενημέρωσε ότι ετοιμάζουν ένα ντοκιμαντέρ για την υπόθεση του αδελφού μου και την υπόθεση εξαφάνισης της πρώην συζύγου του. Μου ζήτησαν να συμμετάσχω στο ντοκιμαντέρ και τους απάντησα ότι δεν θα επιθυμούσα να παρουσιαστώ, αλλά θα μπορούσα να κάνω μια επίσημη δήλωση. Μετά από λίγες ημέρες πληροφορήθηκα ότι, παράλληλα, γυρίζουν και μια ταινία. Επικοινώνησα και πάλι με τη δημοσιογράφο, η οποία μου διευκρίνισε πως στις 5 Ιουνίου αρχικά θα προβληθεί η ταινία και λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ», αναφέρει η Ρ. Ντούλου και εκφράζει αμφιβολίες για την αξιοπιστία του υλικού που διαθέτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ