Ο λόγος της τεράστιας ταλαιπωρίας που υπέστησαν οι επιβάτες νωρίτερα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με τα αεροπλάνα να μην μπορούν να προσγειωθούν ούτε να απογειωθούν, ήταν η βλάβη του υποστηρικτικού ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού που σημειώθηκε μετά από διακοπή ρεύματος της ΔΕΗ επιβαίνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του enikos.gr (15:45).Η Υπηρεσία Πολίτικης Αεροπορίας εξέδωσε δελτίο τύπου για το συμβάν. Διαβάστε αναλυτικά.
Το πρόβλημα τώρα στο αεροδρόμιο αυτή την ώρα έχει αποκατασταθεί και η κατάσταση ομαλοποιείται όμως υπάρχουν ακόμη καθυστερήσεις.
Η Υ.Π.Α επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του enikos.gr
Ο λόγος της τεράστιας ταλαιπωρίας που υπέστησαν οι επιβάτες νωρίτερα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με τα αεροπλάνα να μην μπορούν να προσγειωθούν ούτε να απογειωθούν, ήταν η βλάβη του υποστηρικτικού ηλεκτρομηχανολογικού... ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Υ.Π.Α
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Κοινωνία
Google
Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Google
Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ