“Η Χ.Α. θα τελειώσει τη δουλειά”

Πρόταση νόμου για την επαναφορά της θανατικής ποινής θα φέρει στη Βουλή η Χρυσή Αυγή το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Χρήστος Παππάς, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν την Παρασκευή κάτοικοι και φορείς της Κορίνθου, καθώς και μέλη της Χρυσής Αυγής, έξω από το στρατόπεδο Καλογερογιάννη, στο οποίο μεταφέρθηκαν περίπου 400 λαθρομετανάστες.

“Φαινόμενα σαν αυτά του Πακιστανού δολοφόνου, του Πακιστανού βιαστή της Μυτιλήνης, δεν θα μείνουν ατιμώρητα” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς. Επισήμανε μάλιστα ότι η Χρυσή Αυγή θα ζητήσει και ονομαστική ψηφοφορία στη βουλή.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε: “Στο ηρωϊκό αυτό στρατόπεδο που φιλοξενούσε τους ήρωες που πολέμησαν για την Ελλάδα, έφεραν τους βρωμιάρηδες, αυτά τα σκουπίδια της γης”. Και πρόσθεσε: “Αλλά να ξέρουν ότι η Χρυσή Αυγή θα την τελειώσει τη δουλειά. Μέχρι να φύγει και ο τελευταίος από αυτά τα αποβράσματα η Χρυσή Αυγή θα είναι στο δρόμο”.

 

Πηγή: Korinthostv.blogspot.gr     

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ